Logischerwijs Logopedie

Privacyverklaring
PRIVACYVERKLARING LOGISCHERWIJS LOGOPEDIE

Al ben je kind of volwassen, bij Logischerwijs Logopedie kunt u terecht!

Als je woorden vastzitten of er niet uitkomen zoals je wilt. Als je moeite hebt met de ademhaling, met horen, met slikken of duidelijk articuleren. Als je dyslexie hebt of als je moeite hebt het leren lezen en spellen, het omkeren van de letters, het benoemen van de klanken en letters bij elkaar. Als je moeite hebt met je houding, met je stem of moeite hebt met spreken voor je beroep. Als je revalideert na een niet- aangeboren hersenletsel (NHA),een CVA óf na plaatsing van een Cochleair Implantaat.


Mijn naam is Ezra de Leeuw en sinds het jaar 2014 ben ik als allround logopediste en gecertificeerd dyslexiebehandelaar mijn eigen praktijk begonnen onder de naam Logischerwijs Logopedie, de praktijk voor logopedie & dyslexie! Ik sta geregistreerd in het kwaliteitsregister Paramedici en in het register van Dyslexie. Mijn verdere specialisaties gaan naar audiologie en gehandicaptenzorg.

IN SAMENWERKING MET

LOGISCHERWIJS LOGOPEDIE, EEN LOGISCHE KEUZE VAN ZORG!

"Iedereen is uniek en kent zijn eigen mogelijkheden. Zorg verlenen betekent dan ook voor mij een logische taak om er voor een ieder te kunnen zijn door te kijken naar wat jij wilt en wat jij kan!"

©2018 Logischerwijs Logopedie